ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

ΑΠΟ 125€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 24/3-27/3 (2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ)

ΑΠΟ 140€ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 23/3-27/3 (3 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ)


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ


Πρόγραμμα εκδρομής

1η ημέρα

(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ)

Αναχώρηση από την πόλη μας με προορισμό τα σύνορα των Κήπων. Μετά τις απαραίτητες στάσεις που γίνονται καθ’ οδών φτάνουμε στα σύνορα τα ξημερώματα.

2η ημέρα

(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ)

Άφιξη τα ξημερώματα στα σύνορα των Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων – ταυτοτήτων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια φθάνουμε στη Ραιδεστό όπου θα κάνουμε στάση για φαγητό. Αναχώρηση μετά το φαγητό και άφιξη στην Πόλη των ονείρων μας το πρωί. Μετά από τον καιρό την πανδημίας ήρθε η ώρα να  επιβιβαστούμε σε καράβι για να κάνουμε την όμορφη κρουαζιέρα μας, να νοσταλγήσουμε και να χαλαρώσουμε από το ταξίδι, στα στενά του Βοσπόρου, η οποία φυσικά είναι προαιρετική. Στη συνέχεια μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ περιήγηση στην Πόλη και προαιρετική διασκέδαση στη παραδοσιακή περιοχή Κουμ-Καπί για φαγητό με ζωντανή μουσική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα

(ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ - ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)

Πρωινό και αναχώρηση με το λεωφορείο για την Ασιατική Πλευρά της Πόλης απ’ όπου θα πάρουμε το ιδιωτικό καράβι από το Bostanci για να μεταβούμε στα τρία  πανέμορφα διαμαντένια νησιά της  Αντιγόνης, Χάλκης και της Πριγκήπου. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετικά διασκέδαση σε πλωτό μαγαζί με χανουμάκια και χορευτές, φαγητό και απεριόριστο ποτό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα

(ΒΛΑΧΕΡΝΑ - ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ - ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ)

Πρωινό και αναχώρηση για να μεταβούμε στην Παναγία των Βλαχερνών, όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ.  Ακολούθως θα μεταβούμε στο Ιστορικό Κέντρο για επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά εφόσον υπάρχει επιθυμία. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Βασιλική Κιστέρνα του Ιουστινιανού, τον Ιππόδρομο και με τα πόδια θα καταλήξουμε στο Καπαλί Τσαρσί για τις αγορές μας απ’ όπου θα αναχωρήσουμε για να συνεχίσουμε τις αγορές μας στην Αιγυπτιακή Αγορά. Επιστροφή στο Ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση στην πλατεία Ταξίμ και στον πεζόδρομο της Istiklal. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα

(ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση των αποσκευών στο λεωφορείο και αναχώρηση  για  να μεταβούμε στο Φανάρι όπου θα επισκεφθούμε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ναό του Αγ.Γεωργίου. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα σύνορα των Κήπων. Στάση στη Ραιδεστό για φαγητό. Επιστροφή στην πόλη μας αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Στο πρόγραμμα με τις δύο διανυκτερεύσεις, δεν πραγματοποιείται η 3η ημέρα του προγράμματος, δηλαδή η εκδρομή στα Πριγκηπόνησσα.

Πληροφορίες


Περιλαμβάνει

Μεταφορά με σύγχρονο λεωφορείο μετ’ επιστροφής και όλες οι τοπικές μετακινήσεις του προγράμματος

2 ή 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό

Ξεναγήσεις- περιηγήσεις του προγράμματος με τοπικό Ελληνόφωνο ξεναγό

Έμπειρο αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας καθ ‘όλη τη διάρκεια της εκδρομής

Ασφάλεια αστικής ευθύνης (tour operator)

Δεν περιλαμβάνει

Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων

H κρουαζιέρα στο Βόσπορο με κόστος στα 15€ το άτομο

Η εκδρομή στην Πριγκιπόνησα με κόστος στα 20€ κατ’ άτομο (επίσκεψη σε Πρίγκηπο και Χάλκη με ναυλωμένο καράβι)

Βραδινό γλέντι στο Βόσπορο με ανατολίτικο show με χανούμισες και χορευτές. Το κόστος με φαγητό και απεριόριστο ποτό είναι 35€ το άτομο

Βραδινό γεύμα στο Κουμ Καπί (χωρίς ποτό) με κόστος 20€ το άτομο

Ταξιδιωτική ασφάλιση με την Interamerican με κόστος στα 20€ το άτομο, η οποία καλύπτει και θέματα covid-19

Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Rapid test που είναι υποχρεωτικά για ΟΛΟΥΣ για την επιστροφή στην Ελλάδα με κόστος περίπου στα 13€ (200 τούρκικες λίρες)

Διαδικασία κράτησης / τρόποι πληρωμής

Για να κρατήσετε θέσεις πρέπει να μας στείλετε τα ονοματεπώνυμά σας με λατινικούς χαρακτήρες (όπως αναγράφονται στα ταξιδιωτικά σας έγγραφα).

Στη συνέχεια θα πρέπει να περάσετε από τα γραφεία μας ή να μας καταθέσετε μια προκαταβολή από 50€ το άτομο σε τραπεζικό λογαριασμό του γραφείου. Η εξόφληση της εκδρομής πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι 7 μέρες πριν την αναχώρηση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

•Με μετρητά στο γραφείο 

Υπεραστικός Σταθμός ΚΤΕΛ Κοζάνης Πτωχοκομείου 6 

ή στα κατά τόπους πρακτορεία του ΚΤΕΛ Κοζάνης (Βελβεντό-Εράτυρα-Νεάπολη-Σέρβια- Σιάτιστα-Τσοτύλι) 

•E-BANKING

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ- NATIONAL BANK OF GREECE

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ ΑΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΙΒΑΝ: GR370 110 377 00000 377 470 375 80

SWIFT CODE (BIC): ETHNGRAA

Πολιτική ακύρωσης

Οι ταξιδιωτικές συνθήκες και το 2022 είναι ιδιαίτερες λόγω των επιπτώσεων της Covid-19 και το πρακτορείο μας σας παρέχει τις εξής υπηρεσίες για να κάνετε τις κρατήσεις σας χωρίς άγχος:

Δωρεάν ακύρωση της εκδρομής μέχρι 7 μέρες πριν την αναχώρηση για οποιοδήποτε λόγο (δυνατότητα αλλαγής ημερομηνιών)

Επιστροφή 100% των χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης της εκδρομής από το πρακτορείο μας λόγω ανωτέρας βίας ή τυχόν νέων ταξιδιωτικών περιορισμών που μπορεί να επιβληθούν σε κάποια χώρα που ταξιδεύουμε

Δυνατότητα μεταφοράς της κράτησης σε επόμενη ημερομηνία σε περίπτωση που βρεθείτε θετικοί στον covid-19 ακόμα και 1 μέρα πριν την αναχώρηση

Σημειώσεις

Ο αρχηγός της εκδρομής έχει το δικαίωμα τροποποίησης του προγράμματος ανάλογα με τις συνθήκες, χωρίς όμως να παραλείψει τίποτα ουσιώδες

Για να ταξιδέψετε θα πρέπει να έχετε ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ή διαβατήριο σε ισχύ που να έχει εκδοθεί από την αστυνομία

Τα παιδιά κάτω των 18 ετών τα οποία δεν ταξιδεύουν και με τους 2 γονείς τους οφείλουν να έχουν μαζί τους εξουσιοδότηση συγκατάθεσης από το γονέα ο οποίος δεν ταξιδεύει μαζί του. Το συγκεκριμένο έγγραφο πρέπει να το φροντίσει ο ίδιος ο γονέας να το παραλάβει πηγαίνοντας σε ένα αστυνομικό τμήμα ή σε ένα ΚΕΠ με την ταυτότητά του είτε μπορεί να το εκδώσει ηλεκτρονικά μέσω από το gov.gr

Τα παιδιά έως 12 ετών έχουν έκπτωση 25% στη συνολική τιμή του πακέτου εφόσον συνοδεύονται με 2 ενήλικες και διαμένουν στο ίδιο δωμάτιο

Για να ταξιδέψουμε στην Τουρκία χρειάζεται η έκδοση του Ευρωπαϊκού ψηφιακού πιστοποιητικού covid το οποίο μπορείτε να εκδώσετε στην επίσημη ιστοσελίδα https://eudcc.gov.gr/start/ . Το συγκεκριμένο πιστοποιητικό μπορεί να εκδοθεί σε όσους συντρέχουν 1 από τις κάτωθι περιπτώσεις:

– Πιστοποιητικό εμβολιασμού (αρκεί να έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός έως και 14 μέρες πριν την αναχώρηση)

– Πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ (εφόσον έχετε νοσήσει και έχει καταχωρηθεί το θετικό τεστ στον ΑΜΚΑ σας)

– PCR test  το οποίο να έχει γίνει έως 72 ώρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής (είτε σε μικροβιολογικό εργαστήριο είτε σε νοσοκομείο)

– Rapid test το οποίο να έχει γίνει έως 48 ώρες πριν την αναχώρηση της εκδρομής (είτε σε μικροβιολογικό εργαστήριο είτε σε νοσοκομείο)

Για την επιστροφή μας στην Ελλάδα χρειάζεται η συμπλήρωση της φόρμας PLF (passenger locator form) στην επίσημη ιστοσελίδα https://travel.gov.gr/#/